Eerste berichtje op onze site!!!
Voorbereiding | 10 December 2006 | 21:20:41
We hebben al een behoorlijke tijd het idee een lange†reis te gaan maken.†Binnenkort gaat het er echt van komen. Voor ons†is dit hťt moment om te gaan.†
 
Reindert is†straks klaar met promoveren, Jessica wel weer aan iets anders toe en waarschijnlijk gaan we hierna in het buitenland wonen dus dan moeten we toch ons huis inpakken en opzeggen.
 
Een van de eerste dingen die†we hebben gedaan is het maken van een lijst. Een lijst met alle "nog te doen" dingen, zo ook het maken van een website. Er kan weer iets worden doorgestreept†maar er moet nog wel het een en ander gedaan worden.
 
We vonden dit duikinazie-webadres heel toepasselijk. Een van onze doelen onderweg is tenslotte om veel te gaan duiken. Door een kijkje te nemen op†deze site kunnen jullie even meeduiken AziŽ in en lezen over onze belevenissen daar. Of we vaak zullen schrijven en hoe bedreven we daar in zijn. Jullie gaan het wel merken het komende jaar.
bewerk | verstuur | kopieer

In verband met de migratie naar een nieuw platform is het niet meer mogelijk reacties te geven op dit log. De beheerder van deze blog kan de verhuizing naar Mijndomein.nl in gang zetten waarna het,zodra de verhuizing voltooid is, weer mogelijk wordt om te reageren.

eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.