Baan opgezegd
Voorbereiding | 22 Januari 2007 | 16:28:43
Vandaag heeft Jessica op haar werk verteld dat ze vanaf begin april stopt met haar functie!!!! Ze hadden het niet echt verwacht maar begrepen het gelukkig wel.
 
Het plan van wanneer we weg gaan en wat we gaan doen wordt ook steeds duidelijker. In het vorige berichtje hadden we het nog over een low budget optie in Europa omdat terugkomen vanuit Azie na een paar weken echt te duur is en we niet nog willen doorwerken tot 1 mei.
 
Globaal het plan
Na de promotie (2 april) gaan we ons huis inpakken voor opslag om vervolgens van 10 april tot 26 april de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela te lopen. We komen in elk geval 26 april terug naar Nederland voor de promotie van Jan-Willem op 27 april en vertrekken daarna 29 april met een enkeltje Bangkok vanaf Dusseldorf richting Azie.
bewerk | verstuur | kopieer

Hee lieve Jess,
 
heb ik net een berichtje getyped, ligt mijn internet eraf. Maar goed, ik heb dus net je website bekeken. Ziet er goed uit hoor en prachtige foto's.
Het hoge woord is er dus uit (op je werk). Nu gaat het echt gebeuren! Spannend hoor.
Ik ga je helaas wel net mislopen, jammer hoor. Ik kom 2 mei thuis. Maar ik hoop dat jullie heerlijk genieten. Ik ben benieuwd hoe het jullie vergaat.
 
Tot mails! Veel liefs Carla
 
Reactie Jessica: Wat jammer, maar in de eerdere plannen zou ik je sowieso niet meer zien... We hebben elkaar al een afscheidsknuffel gegeven gelukkig.

  door: Carla
carlavanhoof.waarbenjij.nu
2007-01-23 18:46:57

Haai,
 
Heb net t Egypte-verhaal doorgelezen en de foto's bekeken, mooi hoor! Zo te lezen hebben jullie een lekker vakantie gehad. Wij ook! Maandag moet ik weer werken, gaan we dan bijkletsafspraak maken, okee?
 
Fijn dat jullie een plan hebben gemaakt! Maar naar Santiago de Compostela lopen!!! Weet je wel hoe ver dat is!!!!! Oef! Maar tis vast héél mooi!
 
Leuk, ben benieuwd naar t vervolg van al jullie belevenissen!
 
Groetjes,
Petra
 
Reactie Jessica: Leuk dat je er weer bent, terug als echte duiker!! Gelukkig gaan we maar 300 km lopen vanaf Leon en niet het hele eind, haha. Zie je mij dat al doen?

  door: Petra 2007-01-31 19:49:36

In verband met de migratie naar een nieuw platform is het niet meer mogelijk reacties te geven op dit log. De beheerder van deze blog kan de verhuizing naar Mijndomein.nl in gang zetten waarna het,zodra de verhuizing voltooid is, weer mogelijk wordt om te reageren.

eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.