Vertrek en laatste uurtjes
Voorbereiding | 09 April 2007 | 21:34:32
Vrijdag zaten al onze spullen heel snel in de bus die we gehuurd hadden en onze opslag box was gelukkig groot genoeg!   We zijn zelfs al een keer naar het grofvuil geweest wat maakte dat ons huis wel heel erg leeg was. 's Avonds nog een laatste keer eten bij de Buurvrouw en de fles champagne leeg drinken die we nog uit een doos hadden gered. Daarna in onze slaapzakken, op een lek matje, in een stoffige slaapkamer een nacht gaan liggen woelen en zorgen maken. Het dringt nog niet echt door wat er allemaal gaat gebeuren. Het voelt nu nog vooral als heel hard werken en verhuizen. Het achterlaten van de spullen viel reuze mee alleen die fiets en computer gaan we wel missen.
 
Zaterdag de rest van het huis leeggehaald en weg gereden. Zondag hadden we toch nog wat spijt dat we niet even wat uitgebreider afscheid hadden genomen van ons huis en in de tuin nog wat plantjes hadden laten staan. Dus toen we de auto in Heerenveen gingen brengen zijn we nog een laatste keer teruggegaan naar Groningen en hebben we de deur samen goed achter ons dicht getrokken. Het lijkt eigenlijk nu nog niet dat we zo lang weggaan. Voor de kerst zijn we al weer terug en Engeland daarna voelt als heel dicht bij huis.
 
In Zwolle alle muziek op de Ipod geordend in afspeellijsten met bijvoorbeeld Nederlandse muziek en een lijst voor als het slapen niet lukt en vooral genoten van een bad, massage stoel en goede verzorging.
 
Vanmiddag hebben we onze tassen ingepakt en riep Jessica op een gegeven moment: dit is echt het slechtste idee ooit geweest. Mijn voeten doen zeer, de rugzak is veel te groot en ik ben ook nog veelste moe hiervoor. Maar we zetten wel door en inmiddels staan twee acceptabele rugzakken op ons te wachten om morgen om 6 uur naar Schiphol te vertrekken. Of we aankomen in Santiago we zullen het wel zien maar het is een heerlijke eerste stap naar de grote trip die hierna nog komen gaat.
 
We hopen in Spanje nog een keer iets te schrijven en anders tot over twee weken, de 26e zijn we weer heel eventjes terug!  
bewerk | verstuur | kopieer

In verband met de migratie naar een nieuw platform is het niet meer mogelijk reacties te geven op dit log. De beheerder van deze blog kan de verhuizing naar Mijndomein.nl in gang zetten waarna het,zodra de verhuizing voltooid is, weer mogelijk wordt om te reageren.

eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.