Promotiedatum
Voorbereiding | 17 Januari 2007 | 21:21:50
Eindelijk is het zover. Na weken van heel hard werken en veel spanning is het gelukt om net voor of eigenlijk tijdens we naar Egypte gingen een datum voor promotie aan te vragen en het proefschrift naar de leescommissie te sturen.
 
Datum:   2 april 2007
Tijd:        16:15
Plaats:    Aula Academiegebouw Groningen
 
Het is nog niet bekend wanneer we gaan vertrekken hiervoor zijn we afhankelijk van de data van Jan Willem (27 april) en Wiep Klaas en de keuze of we daar op wachten of toch kiezen om al weg te gaan. Het klimaat voor Vietnam en Laos is in mei slechter dan in april en ook moet Reindert dit jaar nog beginnen voor de meeste beurzen, dus wordt de tijd dat we weg kunnen gaan dan korter.
 
Lastige beslissingen dus maar het is ook een optie om lowbudget eerst een paar weken in Europa op reis te gaan en terug te komen voor de twee feestjes en dan te vertrekken.
 
bewerk | verstuur | kopieer

In verband met de migratie naar een nieuw platform is het niet meer mogelijk reacties te geven op dit log. De beheerder van deze blog kan de verhuizing naar Mijndomein.nl in gang zetten waarna het,zodra de verhuizing voltooid is, weer mogelijk wordt om te reageren.

eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.