Promotie Reindert
Voorbereiding | 12 Maart 2007 | 22:14:03

Het is zover.†Reindert zijn proefschrift is af en gedrukt. Hier een plaatje van de voor en achterkant. Op maandagmiddag 2 april zal†hij dit proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen, uiteraard gevolgd door een groots feest!
bewerk | verstuur | kopieer

hoihoi
 
Vandaag je proefschrift gekregen, ziet er goed uit (voor zover ik dat als leek kan beoordelen). En natuurlijk gelijk jullie website opgezocht, wow wat een plannen! Echt super om er zo tussenuit te gaan en zo lang van elkaar, de rust, natuur en cultuur in azie te kunnen genieten. En ik begrijp dat je m'n tweede neef bent die zich in Engeland gaat settelen!! Nu je weggaat ben ik nog even aan het overwegen om 2 april wel te komen, want wie weet hoe lang het duurt†voordat†we jullie daarna weer eens tegenkomen! Ik laat het zsm weten.
 
groetjes
Klaske

  door: klaske nijland 2007-03-14 17:38:55

Hoi!
Ziet er mooi uit†je proefschrift Reindert!†Ook ik hier heb em al in de echte versie gezien. Helaas ben ik er niet bij met de verdediging en het feest, zou een mooie†generale repetitie voor mij zijn geweest.†Mijn eerste werkdag op de 2e, dus ja....†Maak der een mooie dag!
 
Grtjs Ineke

  door: ienenjwinuk
ienenjwinuk.punt.nl
2007-03-26 12:58:27

Het gaat me toch echt niet lukken de 2e, maar waarschijnlijk wisten jullie dat al. Heeeel veel plezier die dag en geniet met volle teugen van wat daarna komt! Suc6!
 
Klaske

  door: klaske 2007-03-29 12:18:40

Hai,
 
Het is alweer dinsdag en het schoot mij te binnen dat Reindert gister zijn promotie heeft gehad. Was nieuwsgierig of het allemaal goed was gegaan en bedacht me dat jullie misschien toevallig per ongeluk wel tijd hadden gehad om de internetpagina bij te werken......
 
Hmm, snap ook wel dat dat n beetje snel is.
 
Maar goed, dat hoor ik ook nog wel. Donderdag gaan we lunchen, toch Jessica? Laatste keer, jammer! We hebben het nog over de locatie gehad, kun je naar Drachten komen? Dan heb ik meer tijd, heb smiddags weer een vergadering. Kan wel extern, of wil je liever in de kantine eten? Nou, daar bellen we ook nog wel even over.
 
Dank je wel voor je lieve kaartje, ook namens Willy, die heb ik gauw even gebeld en het kaartje alvast voorgelezen.
 
Donderdag kletsen we verder!
 
Petra

  door: Petra 2007-04-03 18:55:28

In verband met de migratie naar een nieuw platform is het niet meer mogelijk reacties te geven op dit log. De beheerder van deze blog kan de verhuizing naar Mijndomein.nl in gang zetten waarna het,zodra de verhuizing voltooid is, weer mogelijk wordt om te reageren.

eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.